20-talls tema med Gatsby-kostyme

Har du bruk for et ekte 20-talls kostyme slik det faktisk så ut dengang med lange sigarettholdere, stilige hatter og generell overdådighet? Finn et Gatsby-kostyme som ikke bare inkluderer kjolen eller dressen, men også kommer med passende accessoirer som hatter, smykker, skjerf og lignende hos Norsk Film Kostyme AS. Uansett om du skal lage en reklamefilm, holde en kick-off eller ganske enkelt holde en fest med 20-talls kostyme i Gatsby-stil, kan våre erfarne kostymører hjelpe deg med å finne det riktige antrekket.

Vi startet opprinnelig som et lager i en låve i Bærum for kostymer som ble brukt i norske spillefilmer, men etterhvert som nye TV-kanaler kom til og behovet for kostymer ble større, flyttet vi til moderne lokaler i Jar. Her kan man ikke bare finne ett perfekt 20-talls kostyme til Gatsby-festen, men kostymer fra alle tidsepoker. Med over 100 000 plagg, 10 000 sko og enorme mengder accessoirer kan våre kostymører finne noe som passer deres anledning.

Våre ansatte har bakgrunn fra søm og drakthistorie, slik at vi på best mulig måte kan sørge for historisk korrekthet uansett om det gjelder Norge i april 1940, som i filmen “Kongens Nei”, eller om det er et 20-talls kostyme til en Gatsby-fest. Vi kan både levere til enkeltindivider eller til større grupper og blant våre kunder i dag finnes blant annet spillefilmer, kortfilmer, TV-produksjoner, reklamefilmer, stills, fashion, firma-eventer, kick-offs og privat utleie.

Har du spørsmål om et 20-talls kostyme eller har du allerede et Gatsby-kostyme i tankene, er det bare å ta kontakt med oss, så bruker vi vår kompetanse til å finne ditt antrekk.