50-talls kostyme

Skal du på temafest og behøver et 50-talls kostyme? Eller kanskje dere skal lage en reklamefilm med et ekte 50-talls kostyme inkludert alle accessoirer som hatter, smykker, hansker og lignende? Eller kanskje er dere en større eller mindre dansegruppe som ønsker å opptre i 50-talls kostyme? På Norsk Film Kostyme AS finnes det et utvalg på mer enn 100 000 forskjellige plagg og over 10 000 par sko, samt en enorm mengde tilbehør som hatter, smykker og lignende.

Alle kostymer blir utleid på ukesbasis og det koster mellom 1000 og 1500 for et komplett antrekk, dette inkluderer også vask og rens som vi sørger for. Vi leverer kostymer til spillefilmer, fashion, stills, kortfilmer, reklamefilmer, boktrailere, kick-offs og privatpersoner. Det spiller ingen rolle om du kun behøver ett 50-talls kostyme til en uformell anledning eller om det er en større gruppe.

Dersom det er nødvendig at deres 50-talls kostyme er helt tidsriktig, er det bare å ta kontakt med en av våre kostymører. Med bakgrunn i søm og drakthistorie sørger vi for at dere får et antrekk som både er korrekt i forhold til tiden og som passer. Det er mulig å komme to uker før ønsket leieperiode for å prøve og reservere kostymet.

Har du spørsmål om drakter eller ønsker du forslag, er det bare å ta kontakt med oss. Vårt mål er å kunne bruke vår kompetanse til å hjelpe deg med å finne et tidsriktig antrekk som passer deg. Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post, eller besøk våre moderne lokaler på Jar.