Gigantisk utvalg av 70-talls kostyme (hippie og disco)

Skal du mimre tilbake til det glade 70 tallet? Arrangere kostymefest med 70 tallet som tema? Isåfall er det stor sjanse for at du får oppleve en kveld med enormt mye moro og godt humør. Dette tiåret var nemlig preget av moro, glede og masse dansing. Hippiene satt sitt preg på første halvdelen av dette tiåret. Hippietiden kjennetegnes av langt hår, «flower power», runde briller og klær i psykedeliske mønstre. Hippiene gled senere over i diskorytmer og det var nå 70-tallet virkelig skulle få skinne. Glitter og glam, slengbukser, afroinspirerte hårstiler, spreke farger og platåsko var det som sto på moten nå.

Hos oss på Norsk Film Kostyme har vi et enormt utvalg av kostymer til alle anledninger. Med over 100.000 kostymer og 10.000 par sko å velge mellom er det fint om du har en liten ide om hva du er ute etter før du kommer på besøk til oss. Det vil gjøre jobben vår om å finne deg det perfekte kostymet enklere og vi vil sammen kunne finne frem til nøyaktig det antrekket du er ute etter.

Alle våre antrekk leies ut med alt av nødvendig tilbehør og detaljer, samt at våre erfarne kostymører kler deg opp fra topp til tå! Våre lokaler finner du på Jar i Bærum, og du er mer enn velkommen til å ta turen hit. Skulle du ha spørsmål eller lure på noe er du også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg på vei.

Kontaktinformasjon finner du her på hjemmesiden vår.