Stort utvalg av cowboy- og indianer kostyme

Er det den ville vesten som er tema for kvelden? Her på siden har vi samlet cowboy og indianer kostymer til både liten og stor. En cowboy er i utgangspunktet en kveggjeter fra det vestlige USA. De passet på kvegflokken fra hesteryggen. Klærne cowboyene brukte var komfortable samtidig som de var funksjonelle. Hatt var et «must», da denne holdt solen borte fra øynene mens de var ute å passet kvegene. Boots, chaps, bandana og lasso er noe vi også forbinner med cowboyene, og dette må man bare ha for å få et vellykket og fullkomment cowboy kostyme.

 
Når det kommer til indianere er dette fellesbetegnelsen for de mange forskjellige folkene som levde i Amerika. Disse kom fra forskjellige land og er av ulik rase. Indianerne brukte flotte fjærpynter på hodet. Prærieindianerne mente at alle fuglearter hadde egne karaktertrekk og de kunne overføres til mennesker via fjær. «Maling» i ansiktet er også noe forbinder med indianerne. Dette kalles rødhud. De smurte seg inn med rødfarge fra okerplanten for å beskytte huden sin mot solen.

Hvis du ønsker å imponere vennene dine med et skikkelig cowboy kostyme eller indianer kostyme burde du ta turen til oss på Jar. Vårt kostymelager består av over 100.000 kostymer til alle anledninger. Vi som jobber her har bred kunnskap innen søm og drakthistorie, og det er viktig for oss at du får nettopp det kostymet du er på jakt etter.

Kom på besøk til oss og vi vil sammen finne det perfekte kostymet! Skulle du ha spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!