Ønsker du å leie disco kostyme?

En hyllest til discoen slår aldri feil! Dette byr på masse dans, fengende musikk, godt humør og frekke antrekk.

Det var på 70-tallet discoen hadde sin storhetstid. Glitter og glam! Disco er egentlig betegnelsen på en musikksjanger som oppstod i klubbmiljøer på starten av 1970-årene. Musikken var danseorientert med glade og fengende melodier og tekster. Betegnelsen disco brukes også om en bestemt klesstil som forbinnes med musikksjangeren.

Disco antrekkene skulle være glitrende, trange og med spreke farger. Slengbukser med så stor sleng som mulig, platåsko, afroinspirert hår og leggvarmere. På nattklubbene fant du også ofte damene med stilige buksedresser, disse var selvfølgelig også med sleg.

Hos oss på Norsk Film Kostyme finner du kostymer og antrekk til alle anlednigner. Vi holder til i Filmparken i Bærum, hvor vi har et kostymelager som innholder over 100.000 forskjellige kostymer og 10.000 par sko. I tillegg til dette har vi enorme mengder tilbehør og detaljer. Vi har absolutt alt du skulle trenge til ditt disco kostyme. Kom på besøk til oss, så skal vi sammen finne det perfekte antrekket til deg. Vi som jobber her har bred bakgrunn innen søm og drakthistorie, og er svært opptatt av at du skal få kostymer fra rett tidsepoke og størrelse.

Vi ønsker mest av alt å gi av vår kunnskap og kompetanse til dere som kunder. Ta kontakt med oss på telefon eller mail om du lurer på noe, så skal vi svare på dine spørsmål.