Elvis-kostyme

Leter du etter et perfekt Elvis-kostyme med alle de riktige detaljene og tilbehør som smykker og solbriller, behøver du ikke å lete mer. Norsk Film Kostyme AS leier ut Elvis-kostyme og andre kostymer på ukesbasis til privatkunder, spillefilmer, kortfilmer, TV-produksjoner, reklamefilmer, fashion, firma-eventer, kick-offs og alle andre som behøver et bredt utvalg av drakter og kostymer.

 

Dersom du har spørsmål om et Elvis-kostyme eller andre kostymer er det bare å ta kontakt med oss. Med erfarne kostymører med bakgrunn fra drakthistorie og søm som svarer på alle dine spørsmål, kan vi kle deg opp fra topp til tå uansett anledning. Vi er stolte over å kunne presentere et kostymelager med mer enn 100 000 plagg, 10 000 par sko og enorme mengder av accessories som vesker, smykker, parykker og hatter.

For mellom 1050,- og 1600,- kan du leie et Elvis-kostyme eller andre kostymer i en uke og dersom det er behov for å leie lenger enn dette, kan vi gjøre en prisavtale. Denne prisen inkluderer vask og rens som vi utfører. For oss er det viktigst at du/dere får de helt riktige kostymene til anledningen. Et inntrykk av vår kompetanse får man ved å se den kritikerroste filmen “Kongens Nei” eller TV-serien “Valkyrien” der vi har levert kostymer.

Har du spørsmål om å leie et Elvis-kostyme er det bare å ta kontakt med oss på telefonnummer 47 97 10 10 eller send en e-post til post@norskfilmkostyme.no. Vi er her for å hjelpe til med å finne det perfekte antrekket.