Nå er det aktuelt med halloween kostyme igjen!

Er du invitert på halloween-fest og ønsker å imponere vennene dine med et fantastisk kostyme? Ja, da har du kommet til rett plass. Hos oss på Norsk Film Kostyme har vi et enormt stort utvalg av kostymer til alle anledninger. Vi er stolte over vårt brede utvalg av kostymer og kan faktisk si at vi har så mye som over 100.000 forskjellige kostymer på vårt kostymelager.

     

Halloween er en blanding av tradisjoner og fest. På denne dagen kan vi kle oss opp i skremmende kostymer og samles til en felles feiring hvor vi hedrer de døde. Det sies også at vi feirer halloween fordi det er overgangen mellom sommer og vinter. Dermed er dette den perfekte anldningen til å la varulvene luske rundt sammen med spøkelser, hekser og djevelen selv på festen eller i nabolaget på kveldstid.

Tar du turen til våre flotte lokaler på Jar i Bærum vil du finne et enormt utvalg av halloween-kostymer. Vi vil sammen med deg finne frem til nettopp det kostymet du er på jakt etter. Våre erfarne kostymører vil kle deg opp i skremmende antrekk fra topp til tå og sørge for at du får det absolutt beste kostymet for anledningen.

Ta gjerne kontakt med oss om du skulle ha spørsmål eller lure på noe. Vårt hovedfokus er å gi av vår kunnskap og kompetanse til dere som kunder, det er derfor vi er her!