Kjendis-kostyme til leie

Leter du etter et spesielt kjendis-kostyme til en temafest, filminnspilling eller reklame, kan Norsk Film Kostyme AS hjelpe deg. Et kjendis-kostyme kan være alt fra en Elvis-drakt til historiske dronningkjoler. Våre kostymører har bakgrunn fra søm og drakthistorie, slik at vi kan hjelpe deg med å få ditt kjendis-kostyme til både å være tidsriktig og passe til den som skal gå i det. Det koster mellom 1000 og 1500 for en uke for et komplett kjendis-kostyme, inkludert vask og rens som vi sørger for. Dersom du/dere ønsker en lengre leieperiode er det ikke noe problem å inngå en prisavtale for dette.

På vårt lager finnes det over 100 000 forskjellige plagg, 10 000 par sko og enorme mengder accessoirer som hatter, smykker, tiaraer, skjerf og lignende, helt fra vikingtiden og frem til i dag. Kom gjerne noen dager i forveien for å prøve og velge ut hvilket kjendis-kostyme du ønsker. Våre kostymører står alltid til din disposisjon, klare til å bruke sin kompetanse for å hjelpe deg med det perfekte antrekket.

Vi startet opprinnelig med å være et lager for kostymer i norske spillefilmer, men ettersom årene har gått har også vårt lager vokst. I dag har vi et bredt kundespekter som blant annet omfavner spillefilmer, reklamefilmer, fashion, stills, kick-offs, firma-eventer, boktrailere og privat utleie.

Dersom du skal til en temafest og ikke vet hvilket kjendis-kostyme du skal velge, er det bare å ta kontakt med oss for en prat og sammen finner vi et passende antrekk. Send en e-post til post@norskfilmkostyme.no, ring oss på 47 97 10 10 eller besøk våre moderne lokaler på Jar.