Melodi Grand Prix kostyme til leie

Har du også drømt om et overdådig Melodi Grand Prix kostyme når det er MGP-fest med venner? Hos Norsk Film Kostyme AS er vi stolte over vårt lager som inneholder mer enn 100 000 plagg og 10 000 par sko, for ikke å nevne det enorme utvalget av accessoirer som tiara, hatter, hansker, smykker og lignende. Her kan våre erfarne kostymører hjelpe deg med å finne et Melodi Grand Prix kostyme som oppfyller alle dine ønsker og krav.

For å leie et komplett Melodi Grand Prix kostyme med smykker, sko og annet tilbehør, koster det mellom 1000 og 1500 kroner for en uke, dette er inkludert rens og vask som vi sørger for. Dersom det er ønskelig å leie et Melodi Grand Prix kostyme i en lengre tidsperiode, lager vi ganske enkelt en prisavtale på dette. Det er mulig å komme inntil to uker innen leieperioden for å prøve og reserve ditt Melodi Grand Prix kostyme. Vi har i dag en bred vifte av forskjellige kundegrupper som blant annet inkluderer spillefilmer, kortfilmer, reklamefilmer, fotoshoots, fashion, boktrailere, kick-offs, bedriftsarrangement og privatpersoner.

I tillegg til Melodi Grand Prix kostyme har vi et bredt utvalg av tidsriktige antrekk som spenner fra vikingtiden helt frem til i dag. Vi har blant annet levert kostymer til spillefilmen “Kongens Nei” og TV-serien “Valkyrien”. For at kostymene skal være tidsriktige har alle våre kostymører bakgrunn fra søm og drakthistorie.

Har du spørsmål om våre kostymer, spesielle forespørsler eller ønsker du bistand fra en av våre kostymører, er det bare å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.