Ta del i Oktoberfest med rett kostyme

Oktoberfest har de seneste årene blitt mer og mer populært, ikke bare i Tyskland men også i Norge. Det er også andre deler av verden hvor de arrangerer Oktoberfest, spesielt i byer i USA og Canada hvor det er stor tysk befolkning. Denne festen er en stor ølfestival som holdes over 16 dager i den tyske byen München i Bayern. Sist i september og først i oktober hvert år. Til Oktoberfesten i denne tyske byen samles det hundre tusner av folk fra hele verden for en skikkelig fest. Det sies at dette er verdens største ølfestival.

Oktoberfest har de siste årene også blitt enormt stort her i Norge. Det arrangeres nå oktoberfest over store deler av landet. Øltørste, glade mennesker samles for å danse, ha det gøy og drikke øl.

Skulle du være på utkikk etter kostyme til Oktoberfesten har du kommet til helt rett plass. Vi har et enormt utvalg av festantrekk til denne fantastiske ølfestivalen.

Under ølfestivalen går kvinnene som regel i noe som kalles «dirndl», dette er en bunadslignende kjoledrakt. Det er en ganske kort kjole eller et skjørt med et stramt livstykke med knapper eller snøring. Kjolen brukes med forkle og hvit bluse med korte puffermer. Med ølfestivalen har det også kommet mer «sexy» varianter av dette antrekket. Skjørtet blir kortere, livstykke som bare rekker til under brystene og bluser med dyp utringning og nakne skuldre.

Når det kommer til mennene er det lederhosen som gjelder. Dette er rett og slett korte bukser laget av lær. Til disse buksene blir det brukt skjorter i diverse farger, bukseseler, tykke strømper og som regel hatt, gjerne med fjær på.

Kom innom vårt kostymelager på Jar i Bærum, så finner vi sammen det perfekte Oktoberfest kostyme til deg!