Vi har det kuleste utvalget av pirat kostyme

Hiv og hoy! Piratfest er alltid en god ide. Det byr på mye moro og godt humør. Pirater kan også kalles sjørøvere. De fleste av oss tenker kanskje på Pirates of the Caribbean og Jack Sparrow når noen nevner pirater. Vi må heller ikke glemme Kaptein Krok, som også er kjent fra den klassiske filmen Peter Pan. Og ikke minst de ekte piratene som er ute på havet å plyndrer andre skip. Dette kalles sjørøveri, hensikten deres med sjørøveri er tyveri, vold og mord til havs. Piratene har faktisk eksistert så lenge som det har vært frakt av varer til sjøs.

Tone damli

Hos oss på Norsk Film Kostyme har du mulighet til å leie deg et komplett pirat kostyme. Vi vil kle deg opp fra topp til tå med alt du skulle trenge for festen. Utvalget av forskjellige pirat kostymer er også stort. Vi har kostymer til både liten, stor, gammel og ung!

På vårt kostymelager kan du faktisk finne så mye som over 100.000 antrekk og 10.000 par sko. Det vil si at hos oss finner du alt du kan tenke deg innen temaet pirater. Hele antrekk som kommer med alt fra hatter til piratkroker og øyelapp. Vi leier ut basert på ukes utleie, prisen på komplette kostymer er fra kr 1000,- til 1500,- per uke. Vask og rens er selvfølgelig inkludert i prisen.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller skulle lure på noe. Det er svært viktig for oss at våre kunder skal få kostymer eller antrekk i rett tidsepoke og størrelse!