Rocke kostyme

I vårt sortiment har vi et stort utvalg av rocke kostymer til både dame og herre. Hos oss vil du finne alt fra den typiske rocke/punk stilen som er idag, til 80 tallets «glam rocker». Band som Twisted Sister var et typisk 80 talls glam-metal band. Med permanent i håret, sminke, nagler og lær lagde de et ordentlig show på scenen. Med utgangspunkt i disse detaljene er du på god vei til å få det perfekte rocke kostymet. Eller kanskje du har lyst til å kle deg ut som et av medlemmene i rockebandet Kiss? De var ikke bare kjent for sine hits, men også sin spesielle ansiktssminke og sine kostymer.

Uansett hva du er ute etter så kan vi nesten garantere at vi har det, da vårt kostymelager består av over 100.000 forskjellige kostymer!

Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg å finne det kostymet du er på jakt etter. Noe av det viktigste for oss er å gi av vår kompetanse og kunnskap til dere som kunder. Sammen skal vi finne kostymet som gjør deg til rockestjerne for kvelden! Det er fint om du har en liten ide om hva du er ute etter da du kommer på besøk til oss. Det vil gjøre det lettere for oss å finne det perfekte kostymet for deg blant alle våre antrekk. Hos oss leier vi ut kostymer basert på ukes utleie, et komplett antrekk koster fra 1000,- til 1500,- per uke.

Skulle du ønske å leie lengre kan vi selvfølgelig lage en prisavtale på dette. Ta kontakt om du lurer på noe, husk at vi er her for å hjelpe deg.