Du kan leie superhelt kostyme hos oss

Drømmer du om å være superhelt for en dag? De fleste av oss har vel gjort det en eller annen gang i løpet av livet. Eller kanskje du fortsatt gjør det? I såfall har du kommet til helt rett plass. Hos oss på Norsk Film Kostyme har vi et stort utvalg av superhelt kostymer til både store og små. Vårt kostymelager, som du finner på Jar i Bærum, består av så mye som over 100.000 forskjellige kostymer. Derfor er vi sikre på at du vil finne nettopp det kostymet du er ute etter hos oss!

Superhelter finner du stort sett i tegneserier og filmer. Superhelter er heroiske karakterer som kan besitte en eller flere talenter. Dette er som regel overmenneskelige krefter eller overnaturlige fenomener. Disse overnaturlige kreftene kalles for «superkrefter»

Så om du går med en liten superhelt i deg og trenger et antrekk til dette så er det bare å komme innom oss! Vi har mange antrekk og kan levere både til enkeltpersoner og store grupper eller eventer. Vi leier ut våre kostymer basert på en ukes utleie og prisen på et koplett kostyme er fra 1000,- til 1500,- per uke. Dette inkluderer selvfølgelig vask og rens.

Skulle du ønske å leie i flere uker kan vi gjøre en prisavtale.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe eller har spørsmål. Du kan nå oss på telefon og mail, kontaktinformasjon finner du her på hjemmesiden vår.