Tyroler-kostyme – Dirndl-kjole til leie

Leter du etter et autentisk tyroler-kostyme til Oktoberfesten? Ønsker du å være festens best kledde, skal du være nøye med å velge ut kostyme. En ekte dirndl-kjole med skoene som hører til kan våre kostymører hjelpe deg med å velge ut, slik at du får et vaskeekte tyroler-kostyme. Antrekkene leies ut i ukesperioder og kan leies individuelt eller i større grupper. Dersom man ønsker å leie sitt tyroler-kostyme eller dirndl-kjole i en lenger tidsperiode kan vi lage en prisavtale.

Dersom du velger å leie et komplett tyroler-kostyme med tilbehør som sko, smykker, hatt og lignende, vil dette koste mellom 1000 og 1500 kroner for en uke, inkludert vask og rens som vi utfører. Det er mulig å komme opptil to uker før leieperioden for å prøve og reservere et dirndl-kostyme.

Med over 100 000 plagg og mer enn 10 000 par sko, samt et enormt utvalg av tilbehør som smykker, hatter, hansker og annet, har vi en bred kundekrets som blant annet består av firma-eventer, boktrailere, privat utleie, kick-offs, fashion, stills, reklamefilmer, TV-produksjoner, kortfilmer og spillefilmer. Vårt mål er å hjelpe alle våre kunder med å finne det perfekte antrekket enten det er til en historisk spillefilm som “Kongens Nei” eller bare et dirndl-kostyme til Oktoberfesten.

Våre kostymører har erfaring og bakgrunn fra både søm og drakthistorie, og vi kan derfor sørge for at dere får historisk korrekte kostymer som passer til den som skal ha det på. Dersom du har spørsmål om å leie et tyroler-kostyme eller en dirndl-kjole, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.