På utkikk etter å leie viking kostyme?

Plyndring, sverd, lange skjegg, hjelmer med horn, flotte skip og erobringer. Ja, dette er noe av det vi forbinder vikingtiden med. Den siste delen av jernalderen i Norden kaller vi for vikingtiden. Den var fra år 800 til rundt 1050.

Om du tenker en kveld med plyndring og røvertokt, og trenger kostyme? Ja, da er det absolutt til oss du burde ta turen. Blant alle våre kostymer er utvalget av viking kostymer stort. Vi har absolutt alt du skulle trenge fra antrekk til nødvendig tilbehør som sko, smykker og hodeplagg. Våre erfarne kostymører kler deg opp fra topp til tå og gir deg et fullkomment kostyme. Når du leier kostyme av oss er alt av detaljer og tilbehør selvfølgelig inkludert i prisen.


Vikingene var absolutt ikke opptatt av mote. Deres klesstil var generelt lite forseggjort, hovedfokus lå først og fremst på varme og komfort. De fleste gikk med klær som var funksjonelle, uten nødig pynt. Men smykker kunne de bruke. Våre viking kostymer er svært autentiske og ligner klærne de ekte vikingene brukte.

Vårt kostymelager finner du i Filmparken på Jar i Bærum. Ta deg turen hit, så skal vi sammen finne det perfekte viking kostyme for deg. Vi som jobber her har bred bakgrunn innen søm og drakthistorie, og vi ønsker mer enn alt annet å gi av vår kunnskap og kompetanse til dere!

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt om du skulle lure på noe.